• Altijd voor u bereikbaar
  • Altijd voor u bereikbaar

Over ons

CG Rental is ontstaan uit een passie voor techniek. We verhuren en verkopen licht en geluid voor particulieren en bedrijven. Tevens doen we projecten, we assisteren onze klanten bij het organiseren van A tot Z. We kunnen een compleet project op ons nemen vanaf de tent tot het bestek en van de stroomvoorziening tot het water.

We beschikken over een groot netwerk aan vakspecialisten welke we voor iedere taak kunnen inzetten. Zo hebben we de beschikking over stagehands, geluidtechnici, lichttechnici en elektromonteurs. Ook zijn we zelf voorzienend in de werkvoorbereiding en het maken van de plannen en tekeningen. We kunnen u zelfs assisteren met het vergunningstraject van uw evenement.

Vanwege een groot netwerk in de bouw en industrie bieden we ook tijdelijke stroom en lichtvoorziening aan voor deze doelgroepen. We beschikken hiervoor over de juiste certificaten zoals VCA, NEN3140 VOP en diverse equipment gerelateerde certificaten. we beschikken tevens over de juiste middelen om alles NEN3140 te keuren.


Ons bedrijf bestaat uit 2 bedrijf onderdelen. Deze hebben wij om het voor u als klant overzichtelijk te houden.

CG-Rental - De verhuur van event en stroom gerelateerd equipment. Tevens ons technisch projecten bureau en organisatie kantoor voor (lokale)evenementen.

CG-Equipment - Onze onderhouds, beheers en keuringstak van al het materieel. Ook hebben we hier een ingerichte klantomgeving voor projecten en de technische database.