• Altijd voor u bereikbaar
  • Altijd voor u bereikbaar

Tijdelijke stroomvoorziening voor fabriek.

Voor deze klant in de petrochemie hebben we een maatwerkoplossing geboden voor zijn stroombehoefte.

Voor een tijdelijke installatie was er behoefte aan diverse verdeelkasten. helaas bleken er geen geschikte kasten beschikbaar te zijn hiervoor bij diverse verhuurders. Dus heeft CG-Rental in nauw overleg met de klant 4 verdelers gemaakt op maat naar de behoefte van deze klant.

We hebben de klant ontzorgt vanaf het ontwerp tot de uitvoering. de installatie heeft zo'n 4 dagen in beslag genomen en bevatte zo'n 280 meter aan bekabeling variërend van 32A verlengkabels tot 120mm2 singels.

Tijdens het ontwerp hebben we een gedegen stroomplan gemaakt met kabelberekeningen. Mede hierdoor heeft CG-Rental het verschil gemaakt te opzichte van andere partijen.

Jubileumfeest Betekoppen

Een jubileum laat je niet zomaar voorbij gaan. voor carnavalsstichting de Betekoppen voorziet CG-Rental de complete verlichting incl. opbouw en bediening. We leverden hier onder andere de wash/zoom movingheads, parren en 120w Beam movingheads. ook droegen we zorg voor de complete stroomverdeling.

Stroomvoorziening voor pompinstallatie

Voor een tijdelijke pompinstallatie was er een tijdelijke stroomverdeling nodig vanaf een gemeentelijke aansluiting naar de pompen aan de andere kan van de weg. Hierin hebben wij geadviseerd in het typekabel en voorzien in de veiligheid.

Nieuwjaarsreceptie voor bedrijf

Hoe maak je van een saai betonnen gebouw, een pracht locatie voor een nieuwjaarsreceptie.

CG-Rental, samen met Toons Licht en Geluid hebben deze locatie omgetoverd tot galaruimte voor een neiuwjaarsreceptie. tevens verzorgden we de bediening van het geluid.

we hebben deze locatie in 2 dagen opgebouwd en in één nacht weer teruggebracht naar de staat waarin we hem aantroffen.

Tijdelijke stroomverdeling

Als je tijdelijk een stroomverdeling nodig hebt in een bestaand gebouw dan staan wij voor u klaar. Voor deze klant hebben we diverse verdelers geplaatst met bekabeling en zo goed als mogelijk weggewerkt voor de klant. op deze manier konden tijdelijke units voorzien worden van elk een stopcontact.

We helpen u graag verder, van ontwerp tot uitvoering. Ons team staat voor u klaar.

Open dag op een middelbare school

We hebben de open dag voor deze middelbare school volledig voorzien van licht en geluid. We hebben de gangen van de school, de parking en de inkom volledig uitgelicht. Ook hebben we gezorgd voor achtergrond muziek door de hele school en een omroepsysteem.