• Altijd voor u bereikbaar
  • Altijd voor u bereikbaar

Thermostaat Systeem voor 3 Elektroheaters

€ 25,00
(1 dag(en) = € 25,00)

Productnr.: THE1

Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Thermostaat-modus en timer kunnen gecombineerd worden
De thermostaat-modus en de timer kunnen afzonderlijk gebruikt worden maar kunnen ook heel handig met elkaar gecombineerd worden. Programmeer een elektrische verwarming bijvoorbeeld zo dat hij een ruimte op maandag van 15:00 tot 17:00 uur vewarmt tot een temperatuur van 25 °C. De draadloze thermostaat meet op het geplande tijdstip met behulp van de ingebouwde sensor de temperatuur en schakelt dan via het draadloze stopcontact de elektrische verwarming aan om de ruimte te verwarmen. Als de ruimte al de gewenste temperatuur heeft, gaat de vewarming pas aan als het in de ruimte kouder wordt dan 25 °C. Dat spaart stroom en het apparaat verwarmt pas als het ook echt nodig is. Zowel op vooraf ingestelde tijden als continu - met de BN35 hebt u te allen tijde onder controle bij welke temperatuur er verwarmd of gekoeld moet worden.


's Avonds uit en 's ochtends weer aan
Voor apparaten met een geïntegreerde thermostaat is de timerfunctie van de BN35 zinvol. 's Nachts, als u naar bed gaan, hoeven verwarmingen of koelapparaten niet aan te staan. Om onnodig energieverbruik te voorkomen, kunt u de tijdklok zo instellen dat het aangesloten apparaat bijvoorbeeld vanaf 22:00 uur uitgaat en 's ochtends vanaf 7:00 uur weer aangaat.


Timer met 6 programma's
Per dag kunnen tot 6 verschillende automatische instellingen worden geprogrammeerd. U kunt daarbij voor elk afzonderlijk programma instellen op welke dag en op welk tijdstip de timer automatisch geactiveerd en gedeactiveerd moet worden. Bij de keuze van de dag hebt u 4 mogelijkheden: een afzonderlijke dag van de week (ma,di,wo,do,vr,za,zo), alleen doordeweekse dagen (ma - vr), alleen het weekend (za – zo) of de gehele week (ma – zo).


Tip voor het plaatsen
De draadloze thermostaat meet altijd precies de daadwerkelijke temperatuur op de plek waar hij zich op dat moment in de ruimte bevindt. Om ervoor te zorgen dat de temperatuur juist wordt geregistreerd door de sensor, is het van belang dat u erop let waar u de draadloze thermostaat plaatst. Op de vensterbank in de zon is het bijvoorbeeld meestal warmer dan in het midden van de ruimte. Ook moeten er geen warmtebronnen in de directe nabijheid zijn. Zorg er derhalve voor dat de draadloze thermostaat de temperatuur meet op een plek in de ruimte die een realistische meetwaarde oplevert.