• Altijd voor u bereikbaar
  • Altijd voor u bereikbaar

Advies & ontwerp

Zodra u uw terreintekening van uw evenement af heeft kunnen we voor u aan de slag. We bekijken waar welk vermogen nodig is en beginnen met het intekenen van het stroomplan. We berekenen welke kabel waar nodig is en zorgen dat deze is uitgevoerd in de juiste diameter. Ook bij de verdeelkasten zorgen we ervoor dat alle aansluitingen op een juiste manier zijn afgeschermd.

Materiaal

Om een goede stroomverdeling te maken heb je het juiste materiaal nodig. deze materialen moeten voldoen aan de NEN3140 richtlijn en dus jaarlijks gekeurd worden. Bij CG-Rental nemen we dit zeer serieus, want de veiligheid van de gebruiker staat voorop. Ons materiaal wordt goed onderhouden en deze wordt bij elke verhuring optisch gecontroleerd. U bent dus van kwaliteit verzekerd.

Installatie

Als je een tijdelijk stroomnetwerk aanlegt wil je dat dit goed gebeurd. CG-Rental beschikt over enkele gedreven techneuten welke dit snel en vakkundig aan kunnen leggen. Bij de installatie werken we vanaf het plan, maar uiteraard zijn we flexibel omdat we weten dat zaken soms afwijken. We zorgen ervoor dat de installatie op tijd wordt opgeleverd voor uw evenement.

Maatwerk Verdelers

Als je de juiste middenspanningsverdeler niet kan vinden ben je bij CG-Rental aan het juiste adres. CG-Rental biedt de mogelijkheid om tijdelijke verdelers geheel op maat voor u modulair samen te stellen. We kunnen hier dan de juiste aansluitingen, aardlekken en beveiligingen inbouwen naar wens. We kunnen maatwerk verdelers voor u bouwen vanaf 16A 400V tot 2100A 400V. Het aansluiten van de tijdelijk verdelers en de bijbehorende bekabeling kunnen wij naar wens voor u aanleggen. We maken voor u een volledige kabelberekening en stroomplan.

Generatoren en Accupacks

Soms heb je op locatie niet genoeg vermogen beschikbaar. Deze kan je dan aanvullen met generatorstroom of een accu-pack. Ook kan het zijn dat de installatie absoluut niet mag uitvallen, dan is een Twin-pack generator of load on demand set een oplossing voor u. We berekenen voor u wat er exact nodig is en welke combinatie de beste oplossing is. Ook bestaat er de mogelijkheid om de prestaties te loggen. We hebben geen generatoren in eigen beheer maar maken hier gebruik van verschillende partners. Neem voor meer info contact op met onze specialisten via onderstaand formulier.

Auto Back-up

Op het moment dat generator 1 ermee ophoud zal generator 2 opstarten. Er is dan een kortstondig spanningsverlies van ongeveer 15 tot 30 seconden. na de periode zal er weer stroom zijn.

Twin-pack

De generatoren draaien altijd simultaan als er spanning gevraagd wordt. de last wordt over de 2 generatoren verdeeld. Bij uitval van 1 van de generatoren neemt de ander zonder spanningsverlies over.

Load on Demand

De generatoren draaien naar gelang er spanning gevraagd word. De laatste generator is altijd een back-up die overneemt mocht er een storing zijn. Doordat er nooit meer generatoren draaien dan nodig, bespaart u brandstof.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden,

Een greep uit ons assortiment: