• Altijd voor u bereikbaar
  • Altijd voor u bereikbaar

Projectbeheer

U heeft Stroom, licht en geluid nodig, maar weet niet wat, hoeveel en hoe dit te bedienen. Kortom u wilt volledig ontzorgt worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We gaan samen met u kijken wat er nodig is. Vanaf daar verzorgen wij voor u de planning, levering en installatie van de benodigde materialen. Ook tijdens uw zijn wij aanwezig om er voor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Stroomvoorziening

Continuïteit is belangrijk bij elk festival. U wilt immers niet dat een podium of bar tijdelijk zonder stroom zit. Wij zij gespecialiseerd in het maken van tijdelijke technische installaties en kunnen u van a tot z ontzorgen. We maken voor u een stroomplan met kabelberekeningen. en gaan met u opzoek hoe we deze stroom het beste kunnen opwekken, bijvoorbeeld via het vaste net, accupack of generator. Alle materialen die wij hiervoor leveren zijn gekeurd conform de NEN 3140 richtlijn.

Tijdelijke voorzieningen

Als u een tijdelijk tentconstructie plaatst bijv. voor een festival, Industrieelproject of noodopvang locatie dan heeft u behoefte aan een tijdelijke technische installatie. CG-Rental ontwerpt, plaatst en onderhoudt deze technische installaties. Onze medewerkers zijn snel inzetbaar en zorgen voor een goede afwerking. Neem contact op met onze specialisten.

Ontwerp & Stage design

We maken naar wens een ontwerp voor een maatwerk podium of achtergrond en zorgen dat dit technisch ook uitgewerkt wordt. Hieronder een voorbeeld voor een achtergrond ontwerp hiervoor zou je een DJ kunnen plaatsen of een band. Van concept tot ontwerp en van ontwerp tot opbouw, we verzorgen het allemaal voor je. Qua techniek kan je denken aan licht, geluid en stroomverdeling. We zorgen ervoor dat er een compleet plan klaarligt. Ook kunnen we op maat verlichting voor u maken en ontwerpen.