• Altijd voor u bereikbaar
  • Altijd voor u bereikbaar

Tijdelijke installaties

Bij elk tijdelijk project hoort een goede tijdelijk stroom installatie. CG-Rental biedt snelle service en levert tijdelijke installaties uit voorraad. Ook als de voorbereidingstijd korter is dan 2 weken. We hebben een grote vloot aan verdeelkasten, verlengkabels en verlichting. Ook kunnen we een tijdelijke klimaatinstallatie verzorgen. Onze tijdelijke installaties passen niet alleen in een evenement omgeving, ze zijn ook uitermate geschikt voor noodopvang, triage of test/vaccinatie tenten.

Stroomverdeling

Bij de start van het project leggen we eerste ver hoofdverdeling van de stroom aan. de stroom kan komen van een generator maar ook van het vaste net. We zorgen ervoor dat de stroom goed verdeeld worden en dat de kabelsecties de juiste diameter hebben. Alle materialen die wij leveren zijn voorzien van een NEN3140 keuring, de gebruikte materialen zijn ook allemaal voorzien van CE-Certificaat.

Verlichting

Bij een tijdelijk opvang of werktent is het belangrijk dat er voldoende licht aanwezig is. We maken op basis van de behoefte en wensen een plan om ervoor te zorgen dat er overal de juiste lichtsterkte is. Schaduwval willen we ten alle tijde voorkomen, dit is niet alleen hinderlijk maar kan ook schadelijk zijn. Ook beschikken we over de juiste schakelmiddelen om ervoor te zorgen dat bepaalde secties of ruimtes een aparte lichtschakelaar hebben. We hebben in ons assortiment 3 soorten verlichting.

LED Straler 100W

De led straler is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik en heeft een brede stralingshoek. Deze lamp is overal inzetbaar en heeft een 100W led lichtbron. dit is te vergelijken met een 1000W halogeenlamp. Naast de 100W variant hebben we deze ook beschikbaar in 30W voor kleinere ruimtes.

Highbay 200W

De Highbay Led lamp is vooral geschikt voor ruimtes vanaf 4m hoogte en heeft een ontzettend grote stralingshoek. De lamp is multifunctioneel inzetbaar door zijn IP65 rating. Hierdoor kan hij makkelijk in vochtige ruimtes gebruikt worden. Deze lamp is dus ideaal voor het gebruik in tijdelijke tentstructuren.

TL Armatuur 2x24W

Deze TL Armatuur is uitermate geschikt voor het gebruik in tijdelijke structuren die wat lager zijn. bijvoorbeeld 5x5 tenten of aluhallen met een beperkte breedte. ook deze lamp heeft een IP65 rating waardoor ook deze lamp in vochtige ruimtes of buiten gebruikt kan worden.

Veiligheid

Naast Functionele verlichting beschikken we ook over noodverlichting en brandblussers. Op deze manier kunnen we u voorzien van een compleet pakket. Stroom, verlichting en veiligheid. Mocht u nou opzoek zijn naar een partij die voor u het volledige project beheert? wij bieden voor u de oplossing